Brief heropstart vanaf 8 juni.

  • 2 juni 2020

Beste ouder(s)

 

Mag ik vragen om onderstaande informatie grondig door te nemen? Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Na advies van de overheid, onze preventiedienst en overleg met onze scholengroep stellen we alles in het werk om onze school veilig verder te openen.

 

Vanaf 8 juni : Alle klassen komen gespreid weer naar school. Een volledige heropstart kan niet.

 

Wie start wanneer op school?

 

Muizenklas, uiltjesklas en pauwenklas komen naar school op:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08u45 (onthaal vanaf 8u30) tot 15u10. De kleuters worden afgezet en opgehaald aan de zwarte poort van de school. De kikkerklas (peuters) gaat niet terug open. Op woensdag is er geen les.

 

Leerlingen L1 (ingang aan linkse brandtrap aan de zwarte poort) en L3 (ingang aan rechtse brandtrap aan de fietsenstalling) komen op maandag- en dinsdagvoormiddag naar school van 09u00 (onthaal vanaf 08u45) tot 12u20.

 

Leerlingen L2 (ingang aan linkse brandtrap aan de zwarte poort) komen op woensdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag naar school van 09u00 (onthaal vanaf 08u45) tot 12u20.

 

Leerlingen L4 (ingang aan rechtse brandtrap aan de fietsenstalling) komen op woensdag- en donderdagvoormiddag naar school van 09u00 (onthaal vanaf 08u45) tot 12.20u.

 

Leerlingen L5 (ingang aan rechtse brandtrap aan de fietsenstalling) komen op vrijdag naar school van 09u00 (onthaal vanaf 08u45) tot 15u25.

 

Leerlingen L6 (ingang aan rechtse brandtrap aan de fietsenstalling) komen op maandag-, dinsdag- en donderdagnamiddag naar school van 12u30 – 15u30.

 

Gelieve het betreden van het schoolterrein te beperken. Het secretariaat is bereikbaar na afspraak en langs het raam op de speelplaats.

Indien je iemand van het schoolteam wenst te spreken, maak je een afspraak per telefoon of per mail.

 

 

Op momenten dat de leerlingen niet naar school moeten komen, voorzien we noodopvang. Deze dient nog steeds ingeschreven te worden via zorgco@bsdetrampoline.be.

 

De leerlingen van de lagere school worden opgevangen in de noodopvang georganiseerd door de stad in onze turnzaal. Zij moeten hier ook worden opgehaald.

Peutertjes in de noodopvang worden opgevangen in de overdekte zaal van de school.

 

De voor- en nabewaking wordt aangerekend op de maandelijkse factuur. De noodopvang is niet betalend.

 

Het 5de leerjaar komt enkel op vrijdag naar school voor contactonderwijs in de klas. Van maandag tot donderdag krijgen de leerlingen nog digitale taken mee (Scoodle, Bingel, google classroom,…). Juf Ellen organiseert vragenuurtjes via het gekende digitale kanaal.

 

Het bestaande circulatieplan, het verplicht dragen van mondmaskers en respect voor social distancing blijft behouden. Blijf niet praten bij het brengen of ophalen van je kind(eren). Traktaties tijdens verjaardagen worden individueel verpakt en besproken met de leerkracht.

 

Zieke kinderen moeten thuisblijven. Wordt je kind ziek op school? Dan wordt je kind in afzondering gezet en de ouder(s) gecontacteerd om hem/haar zo spoedig mogelijk op te halen. Raadpleeg meteen een huisarts en houd ons op de hoogte.

 

Erik Laenen

Directeur