Infoavond nieuwe school, vernieuwde visie.

  • 6 april 2021

 

Beste ouder(s)


Na de paasvakantie plan ik een moment in om jullie meer informatie te geven over de nieuwe locatie voor onze nieuwe school op de GO! campus in Deurne, op de hoek van de August van de Wielelei en de Turnhoutsebaan. Deze campus zal tegen september 2023 grondig gerenoveerd worden. Voor onze school zijn de plannen voor een nieuwbouw afgerond.  

 

GO! basisschool De Trampoline krijgt een gloednieuw, modern schoolgebouw met ruime klassen en veel groen om in te spelen. We behouden de éénklassenstructuur.

Omdat we met de GO! Spectrumschool een campus zullen delen, vernieuwen we onze visie en focussen op STEM (science technology engeneering and mathematics).

Met enige trots kondigen wij aan dat de Trampoline vanaf de start in de nieuwbouw zich engageert in een inclusieproject. Dit project is uniek in Antwerpen. We zijn fier dat we het vertrouwen krijgen om dit project uit te werken en succesvol te maken.

Dit kunnen we niet zonder het engagement van iedereen, dus ook onze ouders!

We zijn ervan overtuigd dat we in onze nieuwbouw uw kind kwaliteitsvollere leerervaringen kunnen bieden. Het team zal in de komende periode dan ook met veel enthousiasme en energie inzetten op het uitwerken van deze nieuwe visie.

 

Wij hopen tijdens de zomervakantie 2023 te kunnen verhuizen en in september 2023 uw kind te mogen verwelkomen in onze nieuwe school. Wij kijken er alvast enorm naar uit.
 

Wat dit concreet betekent voor u licht ik graag toe op donderdag 6 mei 2021. Gezien de corona veiligheidsmaatregelen zal dit digitaal doorgaan. Alle ouders krijgen een uitnodiging via Google Meet. In een brief, op de website en op onze Facebookpagina zal ik de link voor deze digitale vergadering delen.

Ik kijk er naar uit om de plannen van de Trampoline te tonen en toe te lichten.

 

Link infoavond Google Meet 6/5/2021  7.30u - 9.30u:  

meet.google.com/ckv-yqem-qpe

 

Heeft u nu al vragen over dit bericht, aarzel dan niet om me te contacteren of eens binnen te springen op school.

 

Erik Laenen

Directie           

directie@bsdetrampoline.be