News

  • 22 september 2019
Fruit en groenten

Wie wordt deze week de "fruitigste" klas???

Van maandag 23/9 t.e.m. vrijdag 27/9 werken we in alle klassen rond gezondheid. We stimuleren het eten van groenten en fruit als gezonde tussendoortjes. Ook sporten is belangrijk en zal in de verf gezet worden.
Welkom!
  • 28 augustus 2019

Op maandag 2 september starten we weer!!!

Op maandag 2 september 2019 start het nieuwe schooljaar. We verwachten al onze leerlingen met een boekentas vol 'goesting' om er weer een leuk schooljaar van te maken. Het schoolteam is er alvast klaar voor!!!
  • 30 januari 2019

Aanmelden van broers en zussen, kinderen van personeel

Vanaf 4 februari t.e.m. 15 februari moeten alle broertjes en zusjes, peutertjes geboren in 2017 en kinderen van personeel aangemeld worden. Zij genieten nu van de voorrangsperiode. --> Inschrijvingen op afspraak vanaf 12 maart t.e.m. 2 april.  
Scrooge de musical
  • 20 december 2018

Onze lagere school ging naar de musical Scrooge kijken!!

Deze ochtend trokken alle leerlingen van de lagere school richting stadschouwburg. Daar genoten ze van de musical Scrooge.  Meer info op : https://musichall.be/shows/scrooge/    
Afbeelding kaart Deurne
  • 26 maart 2019

Betalend parkeren vanaf 1 april 2019.

                Vanaf 1/4/2019 start het betalend parkeren in Deurne en andere districten rond de stad Antwerpen. Voor onze school, die zich in de roze zone bevindt, betekent dit:  
De Tuimel
  • 30 januari 2019

Warmste week: dikke 'dankjewel' van De Tuimel!

We ontvingen onderstaande brief vanwege De Tuimel, de organisatie welke we sponsorden tijdens ons Lichtjesfeest in de Warmste Week. Hallo organisatoren en 'knutselaars' van het lichtjesfeest,
Geen school
  • 5 december 2018

Vrijdag 7 december : geen school (facultatieve verlofdag)

Beste ouder(s),   Vrijdag 7 december 2018 is een vrije dag voor onze leerlingen (facultatieve dag voor de leerkrachten).
  • 6 maart 2019

Aanmelden in de reguliere periode.

Vanaf 1 maart t.e.m. 29 maart moeten alle nieuwe leerlingen aanmelden tijdens de reguliere periode. --> Inschrijvingen op afspraak vanaf 6 mei t.e.m. 24 mei.  
fijne feestdagen
  • 20 december 2018

Prettige feestdagen!!!

Vrijdag 21 december is de kortste dag en langste nacht van het jaar. Het is ook de laatste schooldag alvorens we de kerstvakantie starten. Vrijdagnamiddag nemen we samen afscheid van 2018. Iedereen is welkom vanaf 14u voor een hapje en een drankje.  
wortelen sint
  • 5 december 2018

Donderdag 6 december : bezoek van de Sint aan onze school!!

Donderdag 6 december is het weer zo ver! De Sint zal met enkele pieten onze school bezoeken. Ook het paard van sinterklaas zal erbij zijn. We kochten reeds een grote zak wortelen om het paard te verwennen! Wat zal het weer een spannende dag worden!!!