Nieuwtjes en mededelingen

  • 21 september 2020

Beste ouder(s)

Hier onder enkele weetjes en mededelingen.

Eén leerkracht en enkele leerlingen werden noodgedwongen getest voor Covid 19. Alle resultaten waren gelukkig negatief. U vraagt zich waarschijnlijk af wat er gebeurt wanneer een kleuter of lagere schoolkind wel positief test. In bijlage overhandigen we jullie een ‘flow’ van te volgen procedures in de school én voor de ouders.

Het brengen en ophalen van de kinderen verloopt rustig. Dank daarvoor. Ik merk dat het volgen van het circulatieplan nog moeizaam verloopt. Wanneer we ons spreiden en het mondmasker consequent gebruiken, kunnen we er samen voor zorgen mogelijke besmettingen tegen te gaan.

Juf Nathaly, Margaux, Stephanie en Jente besloten hun schoolloopbaan in De Trampoline te beëindigen. Graag stel ik jullie onze nieuwe leerkrachten voor:

Voor de foto's verwijs ik op deze site naar 'Ons team' vervolgens 'Team kleuter' en 'Team lagere'.

juf Jirina (zorg kleuters)                                              

juf Amal (1ste leerjaar)                                               

juf Heleen (2de leerjaar)                                        

juf Aurélie (3de leerjaar en zorg)                      

juf Kimber (zorg 4de, 5de en 6de leerjaar)

 

Een goede overdracht van informatie zorgde er mee voor dat onze nieuwe leerkrachten zich vlot integreerden. Indien u hen graag even spreekt, kan dit na schooltijd of via de klasmail.

Deze zomer bevielen juf Haide en juf Sofie beiden van een flinke zoon. We wensen hen veel geluk en babyplezier!!!

Juf Sofie wordt vervangen door juf Aurélie en juf Haide door juf Nikie.

                                   Juf Nikie

 

 

Onze kleutertjes wachten iets voor het einde van de schooldag reeds op papa/mama/oma/opa/… Komen jullie hen dan ophalen? Zo hoeven ze niet te lang te wachten en spreiden we het ophaalmoment kleuters en lagere school.

Op woensdag 23/9 organiseren we onze eerste pedagogische studiedag. De leerkrachten komen naar school, onze leerlingen hebben een dag vrijaf. Er is geen opvang op school, bijgevolg is de school gesloten.

 

Het schoolteam