Onze school even gesloten!

  • 10 december 2020

Beste ouder(s)

Jullie vernamen reeds via de leerkrachten dat de school voor alle leerlingen gesloten werd vanaf donderdag 10/12 t.e.m. maandag 14/12. Dit omwille van een hoog aantal laag risico contacten (Corona). Alle personeelsleden worden preventief getest alvorens er terug opgestart kan worden.

De leerlingen kunnen niet opgevangen worden op school.

Maandagnamiddag informeren we jullie via de facebookpagina en website betreffende de heropstart voor alle leerlingen op dinsdag 15/12.

Het clb zal contact met jullie opnemen indien jullie zoon of dochter een hoog risico contact heeft gehad.

Er wordt voor deze korte periode geen afstandsonderwijs voorzien.

De oudercontacten van de 2de en 3de kleuterklas en de lagere school zijn uitgesteld tot de week van 11/1/2021. De leerkrachten maken met jullie een nieuwe afspraak in de week van 4/1/2021. Op vrijdag 8/1/2021 worden de rapporten ter inzage en voorbereiding van het oudercontact meegegeven met de leerlingen.

Reeds gemaakte digitale afspraken met de zorgcoördinator (Magali) gaan digitaal door. Magali stuurt de link door per mail.

U kan ons tijdens deze periode bereiken via de klasmail, schoolmail (secretariaat@bsdetrampoline.be) of zorgcoördinator (zorgco@bsdetrampoline.be).

Wij rekenen op jullie begrip en hopen dinsdag iedereen gezond en wel terug te zien.

Merkt u symptomen, raadpleeg onmiddellijk uw huisarts. Wordt uw kind getest, breng ons steeds zo spoedig mogelijk op de hoogte (directie@bsdetrampoline.be).

Erik Laenen

Directie